Buiten raasde storm Eunice in alle hevigheid, in het 1ste leerjaar kon dat de pret niet bederven.  Want daar was een heus feestje aan de gang!  

Na een tijdlang flink oefenen, kennen we nu al onze letters en dat konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan.  Op donderdag kregen de kinderen een letterspeurtocht voorgeschoteld.  Samen gingen ze op zoek naar prenten, ze schreven de woorden netjes op hun formulier en ontdekten zo de zin: we vieren het letterfeest!

Vrijdag werd er gezongen en gedanst, speelden we nog een fijn bingospel met lekkere letterkoekjes op ons speelbord.  Zeg nu zelf, welk spelletje is er nu leuker dan eentje waarbij je de pionnen kan opsmullen?  Het opruimwerk ging des te sneller 😉

En toen kwam er nog hoog bezoek de klas binnen want niemand minder dan meester Patrick deelde plechtig de letterdiploma’s uit aan ieder kind.  En dat was niet alles…ze kregen er meteen een tegoedbon bij voor springplezier op het springkasteel in juni!!!

Oh ja, en als je heel wat rare petten zag na schooltijd?  Die kregen de kinderen ook kado.  In onze leesboekjes heeft de opa van Kim namelijk ook zo’n rare verzinselspet waaruit hij de meest hilarische verhalen tovert.

De glunderende gezichtjes waren de moeite waard en al knabbelend op lekkere letterkoekjes vlogen we naar huis, het weekend in!

er zijn geen afbeeldingen gevonden