Hoe leuk is het om ook een dagje Kerstmis te beleven op school? De laatste dag voor de vakantie was het zover! De kinderen mochten een toffe kersttrui aandoen en een kerstattribuut meebrengen om helemaal in kerstsfeer te vertoeven. 🎄

We speelden eerst Kerst-Twister met allerlei opdrachten en knutselden daarna ook leuke kerstkaartjes (al dan niet met verf), hangertjes voor in de kerstboom en wasknijper sneeuwmannetjes. Hun fantasie konden ze helemaal laten gaan in de kerstkaarten die ze zelf ontworpen. Al snel toverden ze de ideetjes van de juf om tot prachtige kunstwerkjes.

In de namiddag was het tijd voor een kerstfilm en hadden de juffen nog een verrassing… Want bij een film, hoort natuurlijk ook popcorn 🍿! Smullend konden de kinderen kijken naar het grote scherm in een -jawel, nog steeds met lichtjes versierde- klas. Met een lege boekentas en een vol buikje was het dan eindelijk tijd om de kerstvakantie in te gaan.

Nu, na de gezellige feestdagen in onze feestbubbel zijn wij er terug klaar voor om de lessen te starten! Hopelijk jullie ook?

Lieve groetjes,
De juffen van het zesde


1 reactie

Anoniem · 18 maart 2021 op 19:28

goed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.