Op woensdag, 30 maart nam juf Hilde afscheid van kleuters, leerlingen en collega’s en dit na een mooie loopbaan van bijna 40 jaar in De Pepel. Wij maakten er dan ook een feestelijke dag van.

Die ochtend mocht juf Hilde haar fiets op stal laten en werd zij in Ramsdonk afgehaald met een tandem. Samen met enkele collega’s fietste zij, door een erehaag van Pepeltjes en onder luid applaus en getoeter, de school binnen. De leerlingen van de lagere school mochten het feest openen. Onder de vorm van een quiz namen zij juf Hilde mee op een muzikale reis met kinderliedjes van vroeger. Daarna lieten de kleuters juf Hilde genieten van de vier seizoenen aan de hand van muziek en dans. Juf Hilde werd bedankt met tal van originele cadeaus en dit zowel door kinderen, ouders als collega’s.

Het werd een feestelijke, nostalgische maar ook wel emotionele dag…een periode in het leven wordt immers afgesloten. Wij willen juf Hilde dan ook bedanken voor haar jarenlang engagement in de begeleiding van onze kleuters…kleuters die zij een warm hart toedroeg. Velen begonnen immers bij haar ook hun schoolcarrière. Ook in het team zal het even wennen worden zonder “ons juf Hilde”. Maar het pensioen is haar van harte gegund. Er komt nu meer tijd voor gezin, kinderen, kleinkinderen en familie…meer tijd om de dingen te doen die ze graag doet waarbij minder moet en meer mag. We zullen juf Hilde alvast nooit vergeten in De Pepel en wensen haar nog vele jaren in goede gezondheid. Het ga je goed, juf Hilde…

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën: DirecteurNieuws